Din drømmebolig findes her


Vordingborg Kommune kan danne rammen om det liv, du længes efter - i netop den bolig du drømmer om. Med mere end 400 ledige helårsboliger til salg ligger alle muligheder for dine fødder. Her får du mere hus for pengene, uden at du skal gå på kompromis med det, der virkelig tæller.

Mulighederne er mange

 

Uanset om du vil være selvforsynende på en landejendom, sætte dit personlige præg på et nybyggeri eller være tæt på bymidten i en lejlighed, finder du det hele i Vordingborg Kommune – altid tæt ved havet og kystens blå muligheder.

 

Se videoen, og mød Arthur og hans familie, der byggede nyt tæt på skole, midt i naturen og kun en time i pendlerafstand til København.

Vidste du?

I Vordingborg Kommune

1.     er der mere end 400 helårsboliger til salg 

2.     koster en villa på 180 kvm i gennemsnit 2 millioner kroner 

3.     ligger kvadratmeterprisen 30% under landsgennemsnittet

Et hjem, du har råd til

 

I Vordingborg Kommune får du udsigt til overskud. Du får kysten, roen og nærheden – til en pris, der er til at betale. Kvadratmeterprisen er til at føle på, den ligger nemlig 30 procent under landsgennemsnittet. Så hvor du får 150 m2 for lige under 1,5 mio. kroner i Vordingborg Kommune, koster samme plads 1,8 mio. kroner i Næstved – og 7,2 mio. kroner i København.

 

Se videoen og mød en familie, der fandt drømmehjemmet til en fornuftig pris.

Find din drømmebolig

 

Leder du efter bolig, eller er du bare nysgerrig på dine muligheder i Vordingborg? Så finder du her links til ejendomsmæglere, lokalplaner i kommunen og vores ledige byggegrunde.

 

 

Læs om Sandra og Mikkel, der fandt drømmegrunden ved Mern og byggede et helt nyt, energivenligt hus.

Kyst Til Mere Luftfoto (1)

Kontakt vores bosætningskonsulent

 

Er du lige flyttet til Vordingborg Kommune eller overvejer at gøre det? Kontakt os, hvis du har spørgsmål til for eksempel:

• Lokalområder
• Skoler og daginstitutioner
• Natur og friluftsliv
• Kultur og foreningsliv