En tryg opvækst med stærke relationer  


I Vordingborg Kommune har børnene lidt mere pusterum. Her er plads til udfoldelse, for vi har ressourcer til at skabe trygge rammer for de små.
Vi møder dem i børnehøjde, når vi udforsker kriblekrable-livet i naturen, dypper tæerne i bølgerne og sammen løfter fællesskabet.

Tid til trivsel

 

Vi har fokus på trivslen  hos ungerne . Det betyder noget, at det enkelte barn finder den rette hylde i et miljø, hvor der er mulighed for at gro og udvikle sig.

For os er det vigtigt at tilgodese barnets behov. Det kan vi i Vordingborg Kommune, hvor vi  har en plads i top tre over de bedste normeringer i Region Sjælland og flere uddannede pædagoger end landsgennemsnittet.

 

Se videoen, hvor lærerparret Dennis og Bolette inviterer os ind i deres unges hverdag i Vordingborg.

Dagtilbud og uddannelse til alle

 

Med mere end 20 daginstitutioner fordelt i kommunen kan du vælge det sted, der matcher både dit og dit barns behov – også hvis du har brug for at aflevere tidligt eller hente sent. 

Vores folkeskoler fordeler sig på 12 afdelinger rundt om i kommunen. Der er i gennemsnit 18 elever i hver klasse, hvilket er tre elever under landsgennemsnittet. Derudover har vi fine friskoler, som bidrager til et mangfoldigt undervisningssyn. Dit barn kan også tage en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse i Vordingborg. 

Læs mere om vores forskellige skoler, dagtilbud og lokale uddannelser i Vordingborg Kommune.

Fritidsaktiviteter for børn

 

I Vordingborg Kommune er vi stolte af vores stærke naturprofil og vores kulturelle tilbud – også for de mindste. Tag børnene med til intense, legende familiekoncerter med danseglade rytmer til at kickstarte dagen. Eller bliv klogere på områdets dyr og natur sammen med Avnø Naturcenter.

Hold dig opdateret på kommende events på Oplev.nu.

Skoler og dagtilbud

Læs mere om vores forskellige skoler og dagtilbud 

i Vordingborg Kommune 

Se en oversigt over kommunens friskoler og -institutioner her.

Kontakt vores bosætningskonsulent

 

Er du lige flyttet til Vordingborg Kommune eller overvejer at gøre det? Kontakt os, hvis du har spørgsmål til for eksempel:

• Lokalområder
• Skoler og daginstitutioner
• Natur og friluftsliv
• Kultur og foreningsliv